Το δεξιό antinews τελειώνει τον Μητσοτάκη: Έρχεται εκλογική πανωλεθρία, “ο… βασιλιάς Κυριάκος θα ξεγυμνωθεί”!

Ένα ακόμα σφοδρό χτύπημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το απόγευμα του Σαββάτου το γνωστό δεξιό site, antinews.gr. Με ένα άρθρο του- ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό- προβλέπει πανωλεθρία στις εκλογές, αν αποφασίσει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ, όπως προσθέτει, τα πράγματα για τον ίδιο δε θα είναι καλύτερα σε περίπτωση που επιλέξει να κάνει εκλογικό αιφνιδιασμό το Φθινόπωρο.

Στο άρθρο με τον τίτλο Η πραγματική λευτεριά πλησιάζει!!!, ο “αδέξιος δεξιός”, όπως υπογράφει ο σχολιαστής, και με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο των “Νέων” του κουμπάρου Μαρινάκη, σημειώνει:

“Το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων του κουμπάρου τα λέει όλα.

“Το μητσοτακικό καθεστώς βρίσκεται σε απόλυτο πανικό.

Διαφορετικά δεν θα χρειαζόταν να μας προπαγανδίσει το δήθεν ισχυρό λαϊκό έρεισμα του Μητσοτάκη, συγκρίνοντάς το με τα αδύναμα που είχαν ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς και ο Τσίπρας, έπειτα από δύο χρόνια στο τιμόνι της χώρας.

Είναι αυτονόητο ότι αν είσαι κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό δεν το διατυμπανίζεις για ευνόητους λόγους. Στοιχειώδεις κανόνες στρατηγικής.

Εκτός αν λόγω της αδυναμίας σου ετοιμάζεις κάποιον παραπλανητικό αιφνιδιασμό, υποδυόμενος τον ισχυρό”.

Και σε άλλο σημείο προσθέτει:

“Κακά τα ψέματα, όποιος διαβάζει τα… μαύρα νούμερα της οικονομίας, αντιλαμβάνεται ότι καταρρέει κι ότι οδηγούμαστε σε νέα δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας.

Ένα δυστοπικό σκηνικό που θα αρχίσει να ξετυλίγεται από τον χειμώνα, χωρίς κανείς να ξέρει με βεβαιότητα αν θα κορυφωθεί το ‘22, ιδιαίτερα αν υπάρξει νέο lockdown.

Άρα θα πρέπει να έχεις αυτοκτονικές τάσεις, αν πιστεύεις ότι θα βγεις αλώβητος από την εν λόγω δίνη και νικητής στις εκλογές που ακολουθούν”.

Κι αφού καταθέτει 11 σημεία της πολιτικής Μητσοτάκη, συμπεραίνει:

“Νομίζουμε ότι από τα παραπάνω διακρίνεται εμφανέστατα η πανωλεθρία που θα υποστεί ο Μητσοτάκης αν επιχειρήσει να εξαντλήσει την τετραετία.

Εννοείται ότι δεν θα διασωθεί αν τελικά προσφύγει στην πρόωρη κάλπη το φθινόπωρο”.

Για να τονίσει ακόμα:

“Μια μικρή βόλτα στην πιάτσα, στα κοινωνικά δίκτυα και στο διαδίκτυο εν γένει (που προσπαθούν να θάψουν τα συστημικά ΜΜΕ), θα λύσει τις όποιες απορίες.

Και κάπου εκεί… σύντροφοι κοψοχέρηδες, ο… βασιλιάς Κυριάκος θα ξεγυμνωθεί.

Διότι όσες επαναληπτικές εκλογές κι αν κάνει για να εξουδετερώσει την απλή αναλογική, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τον ουτοπικό αριθμό -μια φορά γίνονται τα θαύματα- 151″.

Για να καταλήξει:

“Σε κάθε περίπτωση, είτε ο Κυριάκος επιλέξει την κουρτίνα ένα είτε την κουρτίνα δύο, το τέλος του μύθου του ισχυρού ηγέτη είναι προδιαγεγραμμένο.

Κουράγιο… σύντροφοι κοψοχέρηδες, η πραγματική λευτεριά πλησιάζει!!!”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί